مشکلات پاسپورت دومینیکا

مشکلات پاسپورت دومینیکا چیست

هزینه بالای سرمایه گذاری، الزام به چک امنیتی، محدودیت در سفر به آمریکا، نیاز مبرم به نمایندگان رسمی دولت و ... از مهمترین مشکلات پاسپورت دومینیکا محسوب می‌شود. در این مقاله 10 ایراد پاسپورت دومنیکا را خواهید خواند.
عناوین مقاله

هرچقدر اخذ پاسپورت دومینیکا جذاب باشد، نباید از مشکلات پاسپورت دومینیکا هم چشم پوشی کرد. بسیاری از افراد با اهداف مختلف به دنبال گرفتن پاسپورت و شهروندی دومینیکا هستند، اما مهاجرت به دومینیکا و داشتن شهروندی این کشور حوزه کارائیب ایراداتی هم دارد که شاید از آن مطلع نباشید! در این مقاله به طور مفصل به معایب پاسپورت دومینیکا خواهیم پرداخت.

10 عیب از مشکلات پاسپورت دومینیکا

داشتن پاسپورت دومینیکا مزایای زیادی دارد؛ به همین دلیل بسیاری از افراد جهت اخذ پاسپورت دومینیکا از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند. با این حال داشتن پاسپورت دومینیکا در کنار تمام مزایای خود، از معایبی هم برخوردار است.

از معایب پاسپورت دومینیکا نمی‌توان به سادگی گذشت. در صورتی که رویای گرفتن پاسپورت این کشور حوزه کارائیب را دارید، باید قبل از هر اقدامی از معایب و مشکلات آن مطلع شوید. در ادامه به معرفی امتیازات منفی پاسپورت کشور دومینیکا خواهیم پرداخت.

1. محدودیت در سفر به برخی از کشورها

یکی از مزایای اخذ پاسپورت دومینیکا، امکان سفر به بیش از 140 کشور دنیا بدون ویزا است. با این حال اگر با هدف سفر بدون ویزا به آمریکا برای گرفتن پاسپورت این کشور تلاش می‌کنید، بهتر است دست نگه دارید! در لیست 140 کشور بدون ویزا برای شهروندان دومینیکایی، نامی از ایالات متحده وجود ندارد.

بنابراین در صورت داشتن شهروندی دومینیکا باز هم ملزم به گرفتن ویزا هستید تا وارد خاک آمریکا شوید. البته لازم به ذکر است داشتن پاسپورت دومینیکایی، شانس ایرانیان را برای اخذ ویزای آمریکا افزایش می‌دهد.

2. الزام متقاضی به عدم برخورداری از سوء پیشینه بین المللی

یکی از قوانین دولت دومینیکا جهت صدور پاسپورت برای متقاضیان خارجی، عدم برخورداری از سوءپیشینه بین المللی است. دولت دومینیکا به صورت مستقیم از اعطای حق شهروندی به متقاضیانی که دارای سوءسابقه بین المللی هستند، خودداری می‌کند. بنابراین اگر شما جزو افرادی هستید که سابقه بین المللی، هر چند کوچک، برایتان ثبت شده است، باید قید پاسپورت این کشور را بزنید.

موسسه درنای آبی

قبل از تصمیم‌گیری، حتما از کارشناسان مشاوره بگیرید.

متخصصان درنای آبی در خدمت شما هستند:

3. هزینه زیاد جهت اخذ پاسپورت

یکی از بزرگترین مشکلات پاسپورت دومینیکا عدم امکان دریافت پاسپورت با مبلغ پایین است. در واقع جهت اخذ شهروندی دومینیکا باید سرمایه زیادی داشته باشید! طبق قوانین دو راهکار اساسی جهت دستیابی به پاسپورت دومینیکایی وجود دارد.

راهکار اول این است که شما می‌توانید مبلغ 100 هزار دلار بلاعوض به دولت این کشور پرداخت کنید. راهکار دوم سرمایه گذاری به ارزش دست کم 220 هزار دلار در بخش املاک است. در هر صورت برای اخذ پاسپورت این کشور باید بودجه هنگفتی کنار بگذارید.

تاکنون متوجه شدیم، امکان سفر بدون ویزا به آمریکا با پاسپورت دومینیکا وجود ندارد که این یکی از معایب پاسپورت دومینیکا است. همچنین در صورت داشتن سوءپیشینه و عدم برخورداری از سرمایه‌ای دست کم به مبلغ 100 هزار دلار باید قید اخذ پاسپورت دومینیکا را بزنید.

4. عدم امکان ثبت درخواست شهروندی به صورت شخصی

متقاضی نمی‌تواند برای ثبت درخواست شهروندی دومینیکا به صورت شخصی اقدام کند. دومینیکا متقاضیانی را که به دنبال اخذ پاسپورت این کشور هستند، وادار می‌کند تا درخواست شهروندی را از طریق نمایندگان رسمی دولت پیگیری نمایند.

اگرچه این یک مشکل بزرگ است، اما می‌توان به آن به عنوان یک مزیت هم نگاه کرد. با توجه به پیچیدگی‌های اخذ شهروندی، نمایندگان دولت می‌توانند مسیر دستیابی به پاسپورت را برای شما تسهیل ببخشند.

5. الزام متقاضی به انجام تست‌های پزشکی

الزام متقاضی به انجام تست‌های پزشکی شهروند دومینیکا

از دیگر ایراداتی که در مسیر اخذ پاسپورت دومینیکا مطرح می‌شود، الزام متقاضی به انجام تست‌های پزشکی است. در این تست تنها متقاضیانی که از شرایط جسمانی سالم برخوردار باشند، واجد شرایط دریافت پاسپورت خواهند بود. در قابل اگر متقاضی مبتلا به بیماری‌های خطرناکی باشد یا بیماری وی مشمول هزینه‌های درمانی سنگین باشد، نمی‌تواند برای اخذ شهروندی دومینیکا اقدام کند.

6. مین اپلیکیت بودن پاسپورت دومینیکا

دعوت از اقوام درجه یک نظیر پدر، مادر، همسر یا فرزندان در طول اخذ پاسپورت امکان پذیر است، اما ایراد بزرگ مین اپلیکیت بودن درخواست صدور شهروندی برای اعضای درجه یک می‌باشد.

برای مثال اگر شما در زمان اخذ پاسپورت نام فرزندتان را به عنوان افراد وابسته در لیست قرار دهید، اما پس از مدتی فرزند شما ازدواج کند، همسر وی نمی‌تواند مجوز صدور پاسپورت را دریافت کند. در این صورت این فرد باید به صورت جداگانه تقاضای دریافت شهروندی ارائه دهد.

در زمان درخواست شهروندی دومینیکا حواستان را جمع کنید! شما باید درخواست خود را از طریق نمایندگان رسمی دولت ارائه دهید. در صورت داشتن بیماری‌های صعب العلاج شانس شما برای گرفتن پاسپورت دومینیکا بسیار پایین خواهد بود. همچنین در صورت نوشتن اعضای وابسته در پرونده نهایت دقت را انجام دهید.

7. الزام به پرداخت مالیات بر درآمد (طی شرایط خاص)

با دریافت پاسپورت دومینیکایی باید تحت شرایط خاص به دولت مالیات بر درآمد بپردازید! در نگاه اول این مسئله می‌تواند یکی از نگران کننده‌ترین مشکلات پاسپورت دومینیکا باشد، اما دقت کنید پرداخت مالیات بر درآمد تنها تحت شرایط خاص الزامی است.

بر اساس قوانین هر گاه شهروندی در طول سال حداقل 183 روز در خاک دومینیکا ساکن باشد و با بهره‌گیری از منابع کشور درآمدی دریافت نماید، می‌بایست مالیات خود را به دولت بپردازد. با توجه به الزامی نبودن حضور در دومینیکا برای شهروندان این کشور، نیازی به نگرانی در این زمینه وجود ندارد. به هر حال اغلب افراد قرار نیست 183 روز از سال یا بیشتر در خاک دومینیکا زندگی کنند.

8. الزام به بررسی چک امنیتی (Due Diligence)

دولت دومینیکا باید قبل از اعطای پاسپورت به متقاضی از داشتن حسن نیت و شهرت متقاضی اطمینان حاصل کند. در این مواقع بلافاصله بعد از ثبت درخواست متقاضی برای اخذ شهروندی، پرونده وی وارد فضایی به نام چک امنیتی می‌شود.

در این بازه زمانی شرایط و نحوه زندگی فرد در کشور یا کشورهای قبلی مورد بررسی قرار می‌گیرد. کوچکترین مشکل نظیر داشتن سوءسابقه می‌تواند شانس فرد را برای گرفتن شهروندی دومینیکا کاهش دهد. در صورت گذر کردن از مرحله چک امنیتی فرد می‌تواند برای اخذ پاسپورت اقدام کند.

مازاد بر این مسئله، الزام به پرداخت هزینه بررسی پرونده از لحاظ امنیتی یکی دیگر از مشکلات پاسپورت دومینیکا است. علاوه بر هزینه اصلی جهت سرمایه گذاری در دومینیکا، متقاضی باید برای بررسی در مرحله چک امنیتی مبلغی را به دولت بپردازد.

هم اکنون این مبلغ حدود 100 دلار برای پردازش پرونده است. همچنین متقاضی باید مبلغ 25 هزار دلار برای شخص اول پرونده و مبلغ 45 هزار دلار برای همسر و فرزندان بالای 16 سال بپردازد.

الزام به بررسی چک امنیتی (Due Diligence) یکی از مشکلات پاسپورت دومینیکا است

9. مناسب نبودن شرایط زندگی در دومینیکا

اجازه دهید کمی بیشتر درباره معایب پاسپورت دومینیکا با هم صحبت کنیم. بسیاری از افراد با شرایط سخت و نامساعد زندگی در دومینیکا آشنایی دارند، اما اگر شما با هدف زندگی در این کشور به دنبال دریافت پاسپورت آن هستید، سخت در اشتباه می‌باشید.

اگرچه دومینیکا کشور جذابی به نظر می‌رسد، اما همچنان زیرساخت‌های ضعیفی دارد. این کشور یکی از فقیرترین کشورهای حوزه کارائیب به شمار می‌رود. از طرف دیگر اقتصاد آن وابسته به کشاورزی است که وزش باد همین کشاورزی را کساد کرده است. بنابراین فکر اخذ شهروندی دومینیکا با هدف اقامت در این کشور را از سر خارج کنید. هدف شما از گرفتن پاسپورت این کشور باید تسهیل سفر به سایر کشورهای دنیا باشد.

10. احتمال تغییر در روابط بین المللی

در نهایت یادتان باشد که هر لحظه این احتمال وجود دارد روابط بین المللی دومینیکا با کشورهای مختلف تغییر کند. برای مثال ممکن است امکان سفر بدون ویزا به آمریکا با پاسپورت دومینیکا آزاد شود یا بالعکس امکان سفر به کشورهای اروپایی بدون ویزا با پاسپورت این کشور حوزه کارائیب منع گردد. این یکی از چالش برانگیزترین ایرادات داشتن پاسپورت دومینیکایی است. بنابراین باید خود را به روز نگه دارید تا بعدا به مشکل نخورید.

با توجه به آنکه بیشتر متقاضیان ایرانی پاسپورت دومینیکا در این کشور زندگی نمی‌کنند، بنابراین مسئله مالیات بر درآمد نگرانی چندانی ندارد. با این حال مسئله چک امنیتی بسیار مهم است. شما باید علاوه بر پرداخت هزینه چک امنیتی، عاری از هرگونه سوءسابقه باشید. فراموش نکنید نباید هدف اصلی شما از گرفتن پاسپورت این کشور سکونت در آن باشد. زندگی در دومینیکا به هیچ‌وجه مناسب نیست.

مزایای اخذ پاسپورت دومینیکا

پس از بررسی مشکلات شهروندی دومینیکا، مرور مزایای اخذ پاسپورت این کشور خالی از لطف نخواهد بود. با دریافت پاسپورت این کشور می‌توانید از مزایای مختلف بهره‌مند شوید. شاید مهمترین مزایای دستیابی به پاسپورت دومینیکایی شامل موارد زیر باشند:

  • امکان سفر بدون ویزا به بیش از 140 کشور دنیا
  • امکان اخذ پاسپورت برای سایر اعضای خانواده
  • عدم الزام قوانین به زندگی در خاک دومینیکا
  • صدور پاسپورت در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • امکان سودآوری با سرمایه گذاری در بخش املاک

لیست کشورهایی که با پاسپورت دومینیکا می توان رفت

اخذ پاسپورت دومینیکا با کمک موسسه درنای آبی

با وجود تعدد مشکلات پاسپورت دومینیکا اما همچنان اخذ شهروندی و دستیابی به پاسپورت این کشور برای بسیاری از افراد جذاب است. به عنوان مثال با داشتن پاسپورت این کشور می‌توانید به بیش از 140 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنید. اگر به دنبال سریع‌ترین و مطمئن‌ترین راه برای اخذ پاسپورت دومینیکا و یا اخذ ویزای دومینیکا هستید، بهتر است از موسسه درنای آبی کمک بگیرید.

تیم ما با سابقه چندین ساله در حوزه مهاجرت و پیگیری موفقیت آمیز پرونده متقاضیان بی‌شمار برای اخذ شهروندی دومینیکا، می‌تواند بهترین و سریعترین مسیر را به شما نشان دهد. برای دریافت مشاوره تخصصی و سپردن پرونده خود به ما همین الان به کارشناسان درنای آبی تماس بگیرید.

ما در کنار تو هستیم، تا مسیر مهاجرتی آسانی را طی کنی.

برای رزرو وقت مشاوره کافی است تلفن تماس خود را ثبت کنی.

رزرو مشاوره مهاجرت

مشاور مهاجرت کاری، کانادا و امریکا مشاور مهاجرت تحصیلی و اروپا
نیاز به راهنمایی دارید؟
آخرین مطالب درنای‌آبی
راهنمای صفر تا صد مهاجرت:

مقالات برتر:

اخبار فوری:

تصویر رحیم نائینی
رحیم نائینی
تخصص: مهاجرت تحصیلی و مهاجرت به کشورهای اروپایی | رحیم نائینی از سال 1402 فعالیت خود را در حوزه مهاجرت آغاز نمود. او یک مشاور مهاجرت تحصیلی باتجربه شناخته می شود که در پرونده‌های مهاجرتی خود، بیش از 95% موفقیت داشته است. رحیم نائینی با حدود 1 سال فعالیت مداوم و تخصصی در این زمینه، به عنوان یک مشاور مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان، انگلیس، ایتالیا، ترکیه، فرانسه، اتریش، فنلاند، هلند، پرتغال و… با اشراف کامل به تمام قوانین و تبصره‌های قانونی این حوزه توانمندی قابل‌توجهی در ارائه مشاوره‌های تخصصی و دقیق دارد. رحیم نائینی در طول سابقه فعالیتی خود با بیش از 1203 نفر متقاضی مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق تحصیل در ارتباط بوده و به تمامی آن‌ها بهترین راه‌ها و شرایط برای مهاجرت را ارائه کرده است. از تعداد ذکر شده، حدود 500 نفر، با توجه به شرایط مناسبی که برای مهاجرت داشته‌اند، با مؤسسه درنای آبی قرارداد بسته و توانستند با کمک‌های رحیم نائینی، مشاور مهاجرت تحصیلی به اروپا و دیگر کشورها، به کشور و مقصد مورد نظر خود، مهاجرت کنند.

برای شروع مسیر مهاجرت، تلفن خود را ثبت کنید تا مشاوران درنای آبی شما را راهنمایی کنند.

نام و نام خانوادگی(ضروری)
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

ثبت نام

شماره موبایل*