ویزای استارت آپ اروپا

ویزای استارت آپ اروپا یکی از راه‌های مهاجرت به کشورهای این قاره به حساب می‌آید که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اگر کارآفرین هستید و یک ایده جدید برای راه‌اندازی یک کسب و کار دارید و یا اگر می‌خواهید به طریقی مهاجرت کنید که پاسپورت کشور خود را هم بتوانید حفظ کنید، یکی از بهترین راه‌ها اخذ ویزای استارت آپ اروپا است.

پس اگر طرح تجاری جدیدی دارید و می‌توانید آن را در یک کشور اروپایی پیاده‌سازی کنید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. در ادامه به توضیح همه آنچه لازم است درباره ویزای استارت آپ اروپا بدانید، خواهیم پرداخت.

ما در موسسه درنای آبی با بهره‌گیری از بهترین متخصصان در حوزه مهاجرت به کشورهای مختلف از طریق اخذ ویزای استارت آپ اروپا، آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان هستیم.

cropped 04 1 - 1
نیاز به مشاوره دارید؟

کارشناسان درنای آبی در خدمت شما هستند.

ویزای استارت آپ اروپا چیست؟

ویزای استارت آپ اروپا یکی از انواع ویزاهایی است که امکان مهاجرت به اغلب کشورهای اروپایی را فراهم می‌کند. این ویزا به افرادی اعطا می‌شود که یک ایده تجاری قابل پیاده‌سازی در یکی از کشورهای این قاره داشته باشند. برای اخذ این ویزا آنچه بسیار اهمیت دارد، این است که طرح تجاری شما برای کشور مقصد منفعت اقتصادی داشته باشد.

02 1 - 2

مزایای ویزای استارت ‌آپ اروپا

یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های اخذ ویزای استارت ‌آپ اروپا تجربه زندگی با کیفیت در کشورهای پیشرفته اروپایی است. با این حال با استفاده از ویزای استارت ‌آپ قطعاً از مزایای دیگری هم بهره‌مند خواهید شد که مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • ورود به یک بازار بزرگ: از مهم‌ترین مزیت‌های ویزای استارت آپ اروپا دسترسی به بازاری با مشتریان بالقوه است. اروپا بیش از 700 میلیون نفر جمعیت دارد و بنابراین سرمایه‌گذاری در هر یک از کشورهای آن به شما امکان دسترسی به این بازار فوق‌العاده را می‌دهد.
  • نیروی کار با مهارت: از آنجا که بسیاری از معروف‌ترین دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی جهان در اروپا واقع شده‌اند، یکی دیگر از مزیت‌های ویزای استارت ‌آپ اروپا دسترسی به نیروی کار آموزش دیده و با مهارت است.
  • همراه کردن خانواده: یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های ویزای استارت آپ اروپا این است که شما می‌توانید در مدت اقامت خود در یکی از کشورهای اروپایی، اعضای خانواده را با خود همراه کنید.
  • استفاده از بودجه اتحادیه اروپا: دسترسی به منابع مالی اتحادیه اروپا یکی از مزایای مهم این ویزا است. اگر شرایط دریافت این بودجه را داشته باشید، می‌توانید از آن برای بازاریابی و تحقیق و توسعه استفاده کنید.

چه کشورهایی ویزای استارت ‌آپ اروپا می‌دهند؟

در حال حاضر، حدود 16 کشور اروپایی به متقاضیان واجد شرایط ویزای استارت آپ ارائه می‌کنند. هر یک از این کشورها شرایط خاصی برای ویزای استارت آپ دارند. در این کشورها معمولاً می‌توانید با حمایت دولت و با استفاده از کمک‌های مالی و اجتماعی کسب و کار خود را توسعه دهید. این 16 کشور عبارت‌اند از:

  1. هلند
  2. استونی
  3. پرتغال
  4. دانمارک
  5. فرانسه
  6. فنلاند
  7. سوئد
  8. آلمان
  9. ایتالیا
  10. اسپانیا
  11. ایرلند
  12. لتونی
  13. لیتوانی
  14. بلژیک
  15. لوکزامبورگ
  16. مجارستان

بهترین کشورها برای اخذ ویزای استارت آپ اروپا

از میان این 16 کشور، چند کشور هستند که شرایط مناسب‌تری برای اخذ ویزای استارت آپ اروپا دارند. این شرایط را می‌توان پشتیبانی بیشتر از کسب و کارهای نوپا، شبکه‌های تجاری قوی و محیط کاری مناسب‌تر دانست. بر این اساس، کشورهای زیر معمولاً شرایط بهتری برای اخذ ویزای استارت آپ اروپا دارند:

کشور

نام برنامه ویزا

هلند

ویزای استارت آپ هلند (Startup Visa)

دانمارک

ویزای استارت آپ دانمارک (Startup Visa)

استونی

ویزای استارت آپ استونی (Startup Visa)

فنلاند

مجوز اقامت کارآفرین تازه کار (Start-up Entrepreneur Residence Permit)

آلمان

ویزای اقامت خوداشتغالی (Self-Employed Residence Visa)

ایرلند

ویزای کارآفرین استارت آپ ایرلند (Startup Entrepreneur Programme)

ایتالیا

ویزای استارت آپ ایتالیا (Startup Visa)

سوئد

اجازه اقامت خوداشتغالی (Self-Employed Residence Permit)

انگلستان

( Innovator founder visa)ویزای بنیانگذاران نوآور 

 

شرایط دریافت ویزای استارت آپ اروپا

همان‌طور که قبلاً گفتیم شرایط دریافت ویزای استارت آپ اروپا بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما برخی معیارها و الزامات وجود دارند که در فرایند اخذ ویزای استارت آپ اغلب کشورهای اروپایی مشترک هستند. این شرایط عبارت‌اند از:

  1. شرایط سنی: یکی از ابتدایی‌ترین شرایط اخذ ویزای استارت آپ اروپا این است که باید حداقل 18 سال سن داشته باشید.
  2. طرح تجاری نوآورانه: یکی از شرایط اصلی‌ اخذ ویزای استارت آپ اروپا این است که ایده طرح تجاری شما باید کاملاً جدید باشد و مهم‌تر از آن برای کشور مقصد منفعت اقتصادی داشته باشد.
  3. مدرک زبان: برای اینکه بتوانید در یک کشور اروپایی یک کسب و کار را راه‌اندازی کنید، باید با دیگران ارتباط برقرار کنید تا بتوانید شبکه ارتباطات حرفه‌ای خود را گسترش دهید. لازمه این کار این است که بنا بر الزامات کشور مقصد، یک مدرک زبان معتبر داشته باشید. از آنجا که اغلب کشورهای اروپایی یا انگلیسی زبان هستند و یا استفاده از این زبان در آن‌ها بسیار رایج است، معمولاً داشتن مدرک زبان انگلیسی B2 کفایت می‌کند.
  4. اخذ تأییدیه‌ از نهادهای مربوطه: از دیگر شرایط اخذ این ویزا این است که طرح تجاری شما باید بتواند از یکی از نهادهای مربوطه در کشور مقصد، تأییدیه دریافت کند.
  5. مدارک تحصیلی مورد نیاز: بسته به اینکه قصد دارید از چه کشوری ویزای استارت آپ دریافت کنید، مدرک تحصیلی مورد نیاز متفاوت خواهد بود. به طور مثال برای اخذ ویزای استارت آپ انگلیس باید حداقل مدرک تحصیلی شما کارشناسی باشد. در حالی که برای اخذ همین ویزا در ایتالیا باید حداقل مدرک، کارشناسی ارشد باشد.
  6. حوزه فعالیت استارت آپ: در برخی از کشورهای اروپایی شرایط به گونه‌ای است که شما تنها در حوزه‌های خاصی می‌توانید برای راه‌اندازی یک کسب و کار استارت آپی ورود کنید؛ بنابراین قبل از هر گونه اقدامی لازم است حوزه‌های کاری مجازی که منجر به اخذ ویزای استارت آپ می‌شوند را بررسی کنید.
  7. گواهی عدم سوء پیشینه: در نهایت برای اینکه بتوانید ویزای استارت آپ کشورهای اروپایی را دریافت کنید، باید گواهی‌ عدم سوء پیشینه کیفری ارائه دهید.

مراحل دریافت ویزای استارت آپ اروپا

  1. اولین کاری که باید انجام دهید، این است که یک طرح تجاری جدید که در کشور مقصد هم سوددهی داشته باشد، آماده کنید.
  2. سپس باید طرح تجاری خود را برای یکی از نهادهای مربوطه در کشور مقصد  ارسال و برای آن تأییدیه دریافت کنید.
  3. اگر موفق به اخذ تأییدیه شدید، حال باید به سفارت کشور مقصد مراجعه و درخواست ویزای استارت آپ بدهید.
  4. پس از آن باید مدارک مورد نیاز ویزا را آماده کنید، هزینه ویزا را بپردازید و فرم ویزا را هم تکمیل کنید.
  5. در صورتی که مدارک شما مورد تائید قرار بگیرند، باید یک وقت سفارت بگیرید.
  6. در نهایت باید برای شرکت در مصاحبه و احتمالاً ثبت اطلاعات بیومتریک خود به سفارت مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز ویزای استارت آپ اروپا

برای اینکه بتوانید ویزای استارت آپ اروپا را دریافت کنید، به مجموعه‌ای از مدارک نیاز دارید که تا حد زیادی به کشور مقصد بستگی دارد. با این حال برخی از مدارک تقریباً در همه کشورها مشترک هستند که در ادامه از آن‌ها نام خواهیم برد:

  • نامه تأییدیه از سوی نهادهای معتبر
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی تمکن مالی
  • مدارک شناسایی
  • مدارک تحصیلی
  • پاسپورت معتبر
  • مدرک زبان
  • عکس جدید
  • سوابق کاری
  • رزومه

برای شروع مسیر اخذ ویزای اروپا از طریق استارتاپ همین حالا اقدام کنید.

نام و نام خانوادگی(ضروری)
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

مدت زمان صدور دریافت ویزای استارت آپ اروپا

مدت زمان صدور ویزای استارت آپ اروپا در کشورهای مختلف بسیار متفاوت است. به طور کلی مدت زمانی که برای صدور ویزای استارت آپ در نظر گرفته می‌شود تا حد زیادی به تعداد متقاضیان اخذ این ویزا بستگی دارد.

هلند

3 ماه

دانمارک

حدود 1 ماه

استونی

3 تا 4 ماه

فنلاند

1 تا 2 ماه

آلمان

3 هفته

ایرلند

حدود 1 ماه

ایتالیا

1.5 تا 2 ماه

سوئد

3 ماه

انگلستان

3 هفته تا 3 ماه

 

شرایط همراه کردن اعضای خانواده از طریق ویزای استارت آپ اروپا

یکی از مهم‌ترین مزایای مهاجرت به اروپا از طریق کارآفرینی را می‌توان امکان همراه کردن اعضای خانواده دانست. بدین منظور باید به دو نکته مهم دقت کنید:

  1. معمولاً برای اینکه بتوانید فرزندانتان را با خود به کشور مقصد ببرید، باید زیر 18 سال سن داشته باشند.
  2. برای اینکه بتوانید همسر و فرزندانتان را با خود همراه کنید، احتمالاً باید به ازای هر یک نفر بیشتر، مبلغ تمکن مالی را افزایش دهید.

مدت زمان اعتبار ویزای استارت آپ اروپا

بسته به اینکه چه کشوری را برای پیاده‌سازی طرح کسب و کار خود انتخاب می‌کنید،  ویزای استارت آپ شما ممکن است 1 تا 4 سال اعتبار داشته باشد. از نکات مهمی که باید به آن توجه کنید این است که ویزای استارت آپ برخی کشورها را نمی‌توان تمدید کرد.

کشور

مدت زمان اعتبار ویزا

هلند

1 سال

دانمارک

2 سال

استونی

3 تا 12 ماه

فنلاند

2 سال

آلمان

6 ماه

ایرلند

2 سال

ایتالیا

1 سال

سوئد

2 سال

انگلستان

3 سال

 

هزینه مهاجرت با ویزای استارت آپ اروپا

یکی از هزینه‌هایی که باید در مهاجرت به شیوه راه‌اندازی یک کسب و کار در یک کشور اروپایی بپردازید، هزینه اخذ ویزا است که در کشورهای مختلف، متفاوت خواهد بود.

کشور

هزینه اخذ ویزا

هلند

349 یورو

دانمارک

255 یورو

استونی

190 یورو

فنلاند

400 یورو (الکترونیکی) و 480 یورو (کاغذی)

آلمان

100 تا 300 یورو

ایرلند

350 یورو

ایتالیا

116 یورو

سوئد

190 یورو

انگلستان

378 پوند

شرایط دریافت اخذ اقامت از طریق ویزای استارت آپ اروپا

یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کنید، این است که ویزای استارت آپ اغلب کشورها مستقیماً به اقامت این کشورها منتهی نمی‌شود. برخی کشورها مثل سوئد و ایرلند بعد از 2 سال به شما اقامت دائم می‌دهند اما در سایر کشورها معمولاً بعد از منقضی شدن اعتبار ویزای استارت آپ یا باید نوع ویزا را تغییر دهید (مثل انگلیس) و یا تا چند سال آن را تمدید کنید تا بعد بتوانید برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید.

تجربه اخذ ویزای استارت آپ اروپا با مؤسسه مهاجرتی درنای آبی

مؤسسه مهاجرتی درنای آبی، یکی از معتبرترین و بهترین مؤسسات مهاجرتی کشور است که 4 شعبه فعال در تورنتو، استانبول، تهران و مشهد دارد. متخصصان ما در تلاش هستند، بهترین خدمات را در زمینه مشاوره‌ و معرفی راهکارها، به متقاضیان ارجمند ارائه کنند. اگر به دنبال اخذ ویزای استارت آپ اروپا هستید، همین حالا با مشاوران ما در درنای آبی تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان مهاجرت استفاده کنید.

برای شروع مسیر اخذ ویزای اروپا از طریق استارت آپ، همین حالا اقدام کنید.

نام و نام خانوادگی(ضروری)
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

سؤالات متداول درباره اخذ ویزای استارت آپ اروپا

  1. کدام ویزای استارت آپ اروپا بهتر است؟

ویزای استارت آپ استونی و سوئد از سایر کشورهای اروپایی بهتر هستند.

  1. هزینه ویزای استارت آپ اروپا چقدر است؟

هزینه ویزای استارت آپ به کشوری که قصد راه‌اندازی استارت آپ خود را در آن دارید، بستگی دارد.

  1. آیا می‌توان با ویزای استارت آپ اقامت کشورهای اروپایی را به دست آورد؟

این موضوع به کشور مورد نظر بستگی دارد. بعضی کشورها مانند سوئد با ویزای استارت آپ و بعد از دو سال زندگی در این کشور به شما اقامت دائم می‌دهند.

  1. اصلی‌ترین شرایط درخواست ویزای استارت آپ اروپا چیست؟

اصلی‌ترین شرط اخذ این ویزا ابتدا داشتن یک طرح تجاری و سپس اخذ تأییدیه از یکی از نهادهای معتبر کشور مقصد است.